O bătălie câștigată!

10 nov.

Am ales să vorbesc astăzi despre diversele probleme care ne înconjoară zi de zi.

Le alegem noi sau sunt pur și simplu rodul acțiunilor și presupunerilor pe care le inițiem ?

Sunt de părere că, problemele se ivesc,  în mare măsură, în urma părerilor pe care ni le formăm în legătură cu un anumit lucru și în același timp trăirile pe care le avem în acest sens. Cel mai greu din tot mi se pare  problema ivită dintro dezamăgire profundă precum este dragostea. E atât de dificil să uiți momente frumoase petrecute alături de o persoană dragă când ești pus propriu-zis în situația de a uita definitiv tot ceea ce s-a petrecut. Pentru mine așa este cel puțin. E foarte dificil să o iei de la capăt și să spui că va fi bine și să dai din nou speranță vieții pe care o ai. Încerci să te adaptezi unui nou stil, chiar dacă sufletul tău rămâne oarecum gol pentru o perioadă. Parcă nimic nu mai are rost  și încerci să-ți spui ca da, va fi excelent, îți vei reveni. Însă, când ? Și o stare de supărare te cuprinde, problemele sunt parcă mai numeroase și ce rămâne de făcut oare…. Să lupți asta e singura variantă pe care o regăsesc și să cauți  să câștigi această bătălie cu viața. În gândul tău,  cred că totuși amintirea acelui cineva va fi acolo prezentă , asemeni unui devotament mutual. Știi că nimic nu se va schimba, dar, totuși, urma unui gând este prezentă…undeva . Și situațiie de zi cu zi deprimă, dar puterea de a trece mai departe este singurul succes adevărat, din punctul meu de vedere. Să conștientizezi că s-a terminat și că viața trebuie să meargă mai departe… E atât de greu, dar, totuși, nu este imposibil să recâștigi pofta de a trăi. Am pățit, am încercat, am reușit ?

Vă las să urmăriți două dintre clip-urile pe care le consider necesare, uneori, pentru a-ți aduce aminte că  viața merită trăită, chiar dacă parcă totul s-a sfârșit uneori și nu crezi că se poate schimba ceva :

1

2

Și, în final, povestea unui om de succes ce a întâmpinat o astfel de dificultate în ceea ce privește viața și a reușit să depășească momentul. Cum a fost posibil ? Următoarea prezentare arată mai mult decât esențialul, așadar, vă invit să descoperiți :

Ludwig Van Beethoven

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Ţi-a plăcut? Te invit: să distribui(share) sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui !

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: