Arhiva momentelor speciale

28 oct.

Astăzi vreau să-ţi  povestesc despre o idee genială. Aparţine companiei Danone, divizia Cremosso. Probabil îi cunoşti pentru produsul gustos numit iaurt. În diferite sortimente care-ţi răsfaţă, din plin, gusturile.

Ştii ce au realizat ? Că oamenii au o viaţă plină de clipe speciale, care merită cunoscute de întreaga lume. Dând curs acestei păreri, au ales un loc virtual, în care poţi să-ţi înregistrezi astfel de momente deosebite.

Aşa, adună împreună poveşti reale, sensibile, care să-ţi fie de ajutor când ai  nevoie de  o încurajare morală, spre exemplu. Adică ai o arhivă a momentelor speciale la care te poţi conecta mereu. O simplă legătură wireless va trimite  emoţii  care să-ţi bucure sufletul.

Emotii-wireless

Aleg să contribui şi eu la acest minunat proiect. Şi te invit şi pe tine, cititorule, să faci acelaşi lucru. Cu toţii ne dorim să surpindem frumosul în fiecare zi a vieţii nostre.

Fac eu primul pas şi-ţi descriu momentul meu, acela pe care l-aş repeta, dacă aş putea.

Totul începe cu sărbătoarea de Crăciun a anului 2007, când ne-am reunit întreaga familie. Incluzând aici şi bunicii şi rudele apropiate. Era pentru prima dată când făceam acest lucru. Am pregătit împreună de la bucatele delicioase, până la îmbodobirea bradului. Veselie, simplitate, amintiri comune, dorinţe au fost agăţate pe ramurile verzi ale copacului.

A fost o petrecere de neuitat şi, totodată, un exerciţiu pentru a demonstra că legăturile umane vibrează la unisonul numit iubire.

O păstrez, cu drag, în memorie pentru că, nicicând, nu va mai avea aceeaşi formulă. Între timp dintre participanţi au plecat din lumea aceasta.

Deci rămâne doar  expresia mult cunoscută „preţuieşte fiecare moment al vieţii”, pentru că are , cu adevărat, unicitate.

 

christmas-tree-living-room1

Surse: 1, 2

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ţi-a plăcut ? Te invit: să distribui(share)sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui​ !

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: