O piele fericită

18 nov.

De multe ori m-am întrebat care este secretul pentru a avea o piele fericită. Să o îngrijesc atât de bine, încât să radieze de sănătate, zilnic. Ştiu, poate părea un obiectiv mult prea îndrăzneţ, deoarece există mulţi factori externi şi interni care determină îndeplinirea.

Am în imagine dimineţile în care mă privesc în oglindă şi pielea mea îmi spune ce simte. Dacă am înţeles-o sau nu depinde de mine şi produsele pe care i le aplic. Trebuie să o cunosc pentru a-i oferi ce îi este necesar. Ştiu că este uscată şi are nevoie de hidratare şi complex de hrănire puternic. Este informaţia de bază după care mă ghidez.

Dacă uit să-i dau cele necesare , devine morocănoasă. Adică, îmi schimbă ziua. Textura sa, în primul rând, se modifică. Mă gândesc, cât de greu aplic produsele de machiaj şi cât de imposibil devine totul. Pentru că , la final, frumuseţea chipului meu exprimă sănătatea şi grija pe care o am pentru pielea mea.

În schimb, dacă am utilizat o rutină de îngrijire responsabilă, pielea mea radiază de bucurie. Adică, e luminosă şi mă ajută să cred în naturaleţe mai mult. O femeie frumoasă este întotdeauna un motiv de  admiraţie,iar totul începe cu aceste mici detalii.

De-a lungul anilor am folosit produse româneşti de calitate de la Farmec. Recunosc că specialiştii Gerovital asociază sănătatea pielii ca emblemă definitorie produselor lor. Pornind de la acest aspect au adăugat şi inovaţia ca element central. Astfel, au construit prima linie de produse dermatocosmetice cu denumirea : Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan.

Din această gamă am încercat crema activ hidratantă 24 h. Acest produs stimulează foarte bine celulele pentru a reţine apă.  Are în componenţă Ceramidyl-Omega 3-6-9, Sepilift DPHP, Aquaxylul şi Urea, fapt ce conferă o hidratare rapidă şi pentru o perioadă de timp ridicată.

ten-deshidratat-1

Pentru pielea mea s-a făcut vizibilă combinaţia hrănitoare de la această cremă. Am o piele fericită, cu adevărat . Acest produs a răspuns cel mai bine tenului meu.

Te invit şi pe tine să-i dai o şansă acestei game, care este, în mod real, o mândrie românescă de calitate superioară. Pe mine m-a convins.

***Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015***

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ţi-a plăcut ? Te invit: să distribui(share)sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui​ !

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Un răspuns sa “O piele fericită”

Trackbacks/Pingbacks

  1. SuperBlog | Proba 19. Când pielea ta e sănătoasă și frumoasă, ești fericit(ă) și tu! - 03/12/2015

    […] O piele fericită […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: