Care este secretul frumuseţii româncelor ?

12 mart.

Ai un răspuns la întrebarea din titlul acestui articol ? Dacă nu, te invit la o dezbatere care are ca temă secretul frumuseţii româncelor. Aşadar, să începem.

În viziunea mea, fiecare femeie este un simbol de frumuseţe. În mod egal, atât manifestarea interioară, cât şi cea exterioară determină portretul acesteia. Dar oare , se aplică aceeaşi formulă şi pentru românca autentică ? Eu zic , că da. Am ca exemplu, de căpătâi, bunica şi mama, care au continuat să fie un grai al prezenţei feminine tradiţionale. O parte bunătate şi o parte delicateţe pe chip, iată secretul lor de frumuseţe.

Un răspuns mult prea simplu, nu-i aşa? De aceea, am ales să detaliez un pic din trucurile încercate, de generaţii , în familia mea, pentru a veni în sprijinul frumuseţii.

Bunica utilizează mereu apă de ploaie pentru a-şi spăla chipul, iar pentru a-şi îmbogăţi părul  foloseşte săpun de casă. Iar pentru piele foloseşte o cremă de plante , cum este museţelul.

Mama mea a ales să îmbine tradiţionalul cu modernul şi utilizează măşti de faţă din produse naturale(combinaţii de ou, cu miere) şi baie de aburi peste plante, special conceput pentru faţă. Pentru păr  un şampon, iar pentru corp o loţiune nutritivă  de la cunoscuta companie românească Farmec,

Vreau să scot în evidenţă un lucru: faptul că ambele am un tonus de invidiat, un chip impecabil şi o poftă de viaţă remarcabilă. Şi, da, au folosit, oarecum, produse diferite pentru îngrijire, dar care le-au ajutat să devină două românce frumoase.

Cât mă priveşte pe mine, în această lume modernă, reprezentant de seamă a celei de-a treia generaţie din familia mea, pot să-ţi spun că am ales să folosesc doar produse de îngrijire din gama Gerovital Plant, de la Farmec. Consider că, însumează toate principiile de frumuseţe extrase din natură.  Mă simt, cu adevărat, bine în pielea mea.

De curând, am cumpărat cremă nutritivă multivitamine, ce are în componenţă ulei organic de Flori de Mac. Acesta are multe proprietăţi, printre care se numără: calmarea şi protecţia pielii. Mă împac excelent cu ea, dearece am o piele foarte sensibilă.

Aici, îmi închei dezbaterea despre secretul de frumuseţe al româncelor, şi cred că ţi-am oferit o părere personală a ceea ce înseamnă această temă.

Spune-mi , te rog, tu ce metodă de îngrijire foloseşti pentru a te menţine frumos/-oasă?

 

***Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016 ***

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Ţi-a plăcut ? Te invit: să distribui(share)sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui​ !

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Un răspuns to “Care este secretul frumuseţii româncelor ?”

Trackbacks/Pingbacks

  1. SuperBlog | Proba 4. Care este secretul frumuseții româncelor? - 15/03/2016

    […] Care este secretul frumuseţii româncelor ? […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: