În papucii Cenuşăresei aka Carmine shoes

15 Mar

Astăzi, dau puţin timpul înapoi şi, pentru o clipă, îţi amintesc de povestea Cenuşăreşei. Mai exact, acel moment referitor la seara balului, pe care-l voi îmbunătăţi cu perspective moderne. 

Eşti curios să afli la ce mă refer ? Cred că DA.

Iată că se apropie şi seara magică a balului şi pregătirile sunt în toi. Cei privilegiaţi , care au primit invitaţie de participare, se bucură de ultimele detalii: rochii, papuci, parfumuri şi lista poate continua.  Numai în familia Cenuşăreşei veselia are o cu o cu totul altă formă. De ce spun asta? Pentru că surorile vitrege abundă de entuziasm, iar Cenuşăreasa este  în punctul de tristeţe maximă. Are încă multă muncă de făcut şi , în plus, nu este inclusă în partea celor prezenţi la petrecerea regală. Mama vitregă a interzis cu tărie acest lucru.

Totuşi, tot răul spre bine… Cenuşăreasa , aflată în bucătărie pentru a finaliza treburile impuse, îşi aminteşte , printre lacrimi, de tableta primită de multă vreme de la tatăl său. Nu prea a folosit-o foarte mult, însă ştie că pleacă într-o cu totul altă lume. Mai modernă, lipsită de rutina zilelor în care trăia.

Se înveseleşte pe loc şi deschide acel magic obiect şi , îi trece prin gând, să-şi cumpere haine, papuci şi toate cele necesare pentru petrecere. Vrea să dovedească familiei sale că nu rămâne în urmă.

A găsit, imediat, rochia ideală: roşie , din catifea. 1 pe listă. Mai apoi , iată că observă o pereche de pantofi piele naturală, superbi, de la … scrie acolo… renumita companie Carmine Shoes. 2 pe listă. Urmează diferite accesorii şi  cam gata cu aceste cumpărături. 

LOGO-Carmine-300x300

Se şi imaginează îmbrăcată în minunata culoare roşie, cu accent feminin maxim. Mare i-a fost mirarea când , a sosit repede tot ce a achiziţionat. Impresia a fost de durată, mai ales când a deschis cutia cu pantofi stiletto Red Queen . Practic, o pielea naturală cu forme de eleganţă. O minunăţie.  S-a gândit, pe moment, că va mai vizita acel magazin pantofi Carmine Shoes, pentru că raportul calitate preţ a fost excelent.

Bucuria de pe faţa Cenuşăresei a  fost de admirat, iar siguranţa cu care privea acum spre petrecere , era de invidiat. 

Gata, cu poveştile din trecut, revenim în minunatul prezent. Unde te întreb, pe tine, Cititorule, ce înseamnă o Cenuşăreasă modernă ? Cum ţi-o imaginezi? Seamănă cu povestea mea ?

 

*** Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016 ***

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Ţi-a plăcut ? Te invit: să distribui(share)sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui​ !

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

 

 

Anunțuri

Un răspuns to “În papucii Cenuşăresei aka Carmine shoes”

Trackbacks/Pingbacks

  1. SuperBlog | Proba 5. CarmineShoes.ro: Poveşti de iubire cu şi despre pantofi - 19/03/2016

    […] În papucii Cenuşăresei aka Carmine shoes […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: