Eveniment de afaceri reuşit!

10 apr.

Tema articolului de astăzi este organizarea de evenimente de afaceri. Şi, nu oricum, ci rezultatul final să exprime, cât mai bine, reuşită.

Am să-ţi povestesc despre o activitatea ce am avut-o spre realizare şi care s-a dovedit a fi un real succes.

Aşadar, să începem.

În vara trecută, am primit un task foarte interesant, care mă punea în ipostaza de organizator pentru instituţia la care lucrez. Trebuia să găsesc o locaţie pentru desfăşurarea unei conferinţe naţionale, cu destinaţia Bucureşti.

Datele problemei mai conţineau şi următoarele informaţii: număr mare de persoane, eleganţă, echipare cu acces internet wireless, personal profesionist.

Luând în calcul toate aceste aspecte, am decis să caut, foarte bine, să îndeplinesc cerinţele situaţiei. M-am oprit, cu determinare,  la opţiunea Golden Tulip Times. De ce? Pentru că, include toate facilităţile de care aveam nevoie, şi mă ajută să conturez aceeaşi imagine profesionistă  instituţiei mele.

intrare-250x250

Sala mare de conferinţe a fost un punct important al alegerii mele. Ştiu că aveam să ataşez o scena în faţa, de unde exista posibilitatea de prezentare. În apropierea acesteia erau puse o serie de mese în formă de sferă, la care trebuiau să aibă loc sponsorii principali al acestui eveniment de afaceri. Iar pentru publicul venit să asculte informaţia prezentată de specialişti, era musai un spaţiu extins, plus scaune confortabile, care să le facă vizita mult mai plăcută.

Am să-ţi spun puţin şi despre sală. Mi-am dorit să fie o sonorizare puternică, dar şi ecrane mari distribuite aleator, pentru a vizualiza, cât mai bine, toate aspectele prezentărilor.

Nu în ultimul rând, am avut grijă să fie un personal profesionist, care să servească cu eleganţă persoanele venite la eveniment. Adică, la intrare în sală să existe posibilitatea de servire a unei mici gustări, dar şi a unui pahar cu apă/băuturi răcoritoare. În alt sens, cei ce se ocupau de partea tehnică, trebuia să fie pricepuţi la ceea ce fac, deoarece nu îmi permiteau defecţiuni sau întreruperi permanente de sunet şi imagine.

Menţionez un aspect, la acea conferinţă firma noastră trebuia să vorbească despre noile produse implementate în companie şi trebuia să fie o reuşită maximă. Asta, deoarece aveam şi scopul de a atrage potenţiali cumpărători şi investitori.

Aceasta este povestea succesului meu în rol de organizator de eveniment de afaceri. Tu ai făcut, vreodată, o astfel de activitate ?

***Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016***

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Ţi-a plăcut ? Te invit: să distribui(share)sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui​ !

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Reclame

Un răspuns to “Eveniment de afaceri reuşit!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. SuperBlog | Proba 11. Rețeta unui eveniment de afaceri reușit - 13/04/2016

    […] Eveniment de afaceri reuşit! […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: