Cum am început în blogging şi perspective de viitor

2 Noi

Mi-am propus să dau timpul înapoi şi să povestesc puţin despre începuturile mele în blogging. De vină este vremea mohorâtă de toamnă, care mă face să răscolesc în cutia cu amintiri. Promit să aduc şi perspective de viitor care să completeze imaginea mea ca blogger.

Aşadar, fără prea multe cuvinte introductive,  îţi pot spune că acest blog este rezultatul pasiunii mele pentru scris şi pentru tehnologie.

Zâmbetul Soarelui a început în 2011 şi doreşte să transmită idei despre viaţă într-o manieră cât se poate de optimistă. De la sfaturi utile, până la glume inspirate. 

De-a lungul anilor am experimentat diverse activităţi ce ţin de blogging şi, am ajuns la concluzia că, merită să-ţi dedici timp în acest scop. Ajungi să-ţi faci o imagine în online, să legi prietenii şi, de ce nu, să ai un venit suplimentar.

Cred că elementul cel mai frumos pe care-l înveţi  este cel referitor la prietenie. Poate de aceea am optat să fac parte şi din cea mai nouă comunitate de bloggeri ieşeni: Kooperativa 2.0.

Este un proiect interesant, cu un coordonator de un optimism molipsitor, dar mai presus de aceasta, cu experienţă pe nişa de blogging. Numele său este Andreea Ignat şi te invit să descoperi acest om frumos ce inspiră şi prin calitatea oferită în online.

Kooperativa 2.0 Filiala Iaşi este la început, însă o văd ca o continuare firească pentru  blogul meu, deoarece am întâlnit oameni pasionaţi de un domeniu specific, dar şi de scris, la fel ca şi mine.

Cea mai recentă întâlnire a noastră a fost pe 25 Octombrie unde am dezbătut, în cadrul unui workshop,  ce înseamnă bloggingul, de la idee şi concept, la implementare şi promovare, la tehnic şi financiar.

Au răspuns prezent: Andreea IgnatDragoş BârgăoanuConstantin CiobanuOana Blaga,  Bianca NistorMihai-Alex OlteanuDiana Elena LupuRoxana IchimIsabela NiticaAdelina Bohan,Simona NemtanuGabriela MereuțăDurbaca Ionut LucianAlexandru TaradaciucCostin ChiricaAnda Elena PintilieAlexandra BohanSorina Chirilă, Florina Gabriela Pascariu.

Iată şi o fotografie ce confirmă cele spuse anterior:

Kooperativa2.0-Filiala-Iaşi

Blogging – Kooperativa 2.0 Iaşi – Constantin Ciobanu

Aici îmi închei mica poveste personală despre blogging, nu înainte de a te invita să ni te alături. Poţi face acest lucru completând acest formular. Nu uita că trebuie să locuieşti în Iaşi şi să ai blog.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Ţi-a plăcut? Te invit: să distribui(share) sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui !

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: