Eveniment caritabil pentru copiii şi tinerii cu autism – Dăruim de Sărbători

13 Dec

Decembrie este luna care încheie un an calendaristic şi, se pare, cea în care au loc cele mai multe evenimente organizate în scopuri umanitare.

Aşadar, voi povesti despre activitatea caritabilă denumită Dăruim de Sărbători, care se desfăşoară la Iaşi în data de 16 Decembrie 2016. Este o invitaţie la a gândi şi simţi frumos, exprimată direct prin donaţii pentru copiii şi tinerii cu autism.

Pentru mai multe informaţii, te  rog să citeşti  rândurile care urmează.

Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (A.N.C.A.A.R.) – filiala Iași, împreună cu partenerii săi: Cluburile Lions Iași D, Lions Iași 2000 și Asociația Muzicală „Angeli”, organizează vineri, 16 decembrie 2016, ora 18.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Mihai Eminescu” Iași, spectacolul caritabil “Dăruim de Sărbători”.

Scopul evenimentului, aşa cum am precizat anterior, este strângerea de fonduri necesare terapiilor specifice pentru 30 de copii și tineri cu autism care vin zilnic la A.N.C.A.A.R. Iași.

Programul serii va fi deschis cu un concert susținut de Orchestra „Artes”, dirijor Aurel Balae, având-o ca invitată pe soprana Daniela Ștefania Ciocan, artist liric în cadrul Operei Naționale Române Iași. Copiii din Corurile „Angeli”, dirijor Mirela Palamariu și „Mini Angeli”, dirijor Ovidiu Manolache, ne vor încânta cu un concert de colinde, iar cei din grupul Just Smile vor încheia seara cu urări pentru noul an, în spriritul frumoaselor tradiții românești.

„Îi aşteptăm pe ieşeni la acest eveniment care dorește să producă o schimbare în viața copiilor și tinerilor cu autism, acordându-le șansa de a beneficia de terapii care să îi ajute să se dezvolte. Fiecare dintre noi poate deveni un sprijin pentru un copil special pe care să-l accepte și să-l susțină”, ne-a declarat Carmen Ghercă, președinta A.N.C.A.A.R. Iași.”

Spectacolul va fi prezentat de Carmen Târnoveanu și susținut de următorii parteneri media: TVR Iași, Radio Romania Iași, Viva FM, Ziarul de Iași, IasiFun și WINK Public Multimedia. 

Sponsorul principal al evenimentului este: Take&Eat.

Cum poţi să participi la acest frumos gest umanitar?

Intrarea la spectacol se face pe bază de invitație. Prețul unei invitații este de 30 de lei, iar fondurile strânse din vânzarea lor vor fi donate A.N.C.A.A.R. Iași.

Pentru detalii și rezervări: Carmen Ghercă, președinte A.N.C.A.A.R. Iași, Tel: 0729 914094, e-mail: contact@ancaar-iasi.ro

După cum poţi observa, programul evenimentului este unul de înaltă calitate, aşadar nu rămâne decât să răspunzi pozitiv acestei iniţiative dedicată copiiilor şi tinerilor cu autism. Cu donaţia pe care o faci, poţi contribui la schimbarea în bine a unei vieţi. Nu mai ezita şi fă un cadou din inimă celor cu autism.

eveniment-caritabil-pentru-copiii-si-tinerii-cu-autism-daruim-de-sarbatori

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Ţi-a plăcut? Te invit: să distribui(share) sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui !

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: