Concluzii la finalul campaniei „Share-uim globuri cu suflet”

27 Dec

CampaniaShare-uim globuri cu suflet” a ajuns la final şi, ca orice proiect în care particip, aleg să-i văd finalitatea. Ce am reuşit să fac, ce am avut de învăţat, ce pot face mai bine pe viitor. Diverse concluzii care să mă ajute într-o măsură sau alta.

Acestea fiind spuse, iată cum a fost acest frumos eveniment relatat din perspectiva mea.

Călătoria spre a realiza fapte bune a început luni, 19 Decembrie 2016 când, alături de colegele mele Diana Lupu şi Diana Catanoaia, am format o echipă spre a vizita o familie nevoiaşă din Miroslava. Emoţii, gânduri şi reguli care s-au schimbat  de-a lungul zilei, dar care s-au potrivit perfect spre seară.

Cu multe cadouri în maşini şi cu voie bună, am pornit la a căuta familia din Miroslava. N-am avut noroc să-i găsim din prima, însă cu perseverenţă am reuşit să aflăm informaţiile necesare, chiar de la alţi săteni.

Nici bine nu am parcat, că ne-au întâmpinat doi părinţi sociabili, Catălina şi Cristi, care ne-au salutat cu fericire  şi ne-au rugat să mergem în casă, unde ne aşteptau cei 4 copilaşi ai lor: Leonardo, Fabiana, David şi Cătălin. Am acceptat invitaţia, nu înainte de a da cadourile generoase, oferite cu ajutorul: Carrefour Felicia, Ioana Mădălina Solcanu, Ana Maria Mocanu, dar şi bloggerii ieşeni din cadrul Kooperativa 2.0 Iaşi.

Datorită acestor donaţii, am putut construi bucurie unor suflete greu încercate. Chiar mă gândeam la o vorbă frumoasă pe care a transmis-o doamna Ioana Solcanu, ce a contribuit generos cu donaţii, referitor la dărui: „Donez şi pentru a încuraja şi alte persoane să facă la fel.” Tind să cred că are mare dreptate, dacă am face cu toţii câte un mic gest, lumea ar fi schimbată.

Odată intraţi în casă, am fost plăcut suprinse de copii, care aveau îndeletniciri interesante: completau puzzle, se jucau. Am făcut cunoştinţă cu toţi, le-am arătat cadourile (de care erau tare încântaţi), şi am împodobit şi bradul. În decursul acestei activităţi le-am aflat povestea de viaţă, am discutat despre planuri de viitor în ceea ce-i priveşte şi am schimbat zâmbete.

Au recunoscut că datorită proiectului Casa Share, iniţiat de Bogdan Tanasă, viaţa lor s-a îndreptat spre mult mai bine. Chiar au dat exemplu şi de alte persoane care au beneficiat de acest fel de ajutor şi care urmează să se mute în casă nouă, după un eveniment urât ce li s-a întâmplat.

Veselia şi energia pe care a transmis-o această familie, m-a convins încă o dată că: „Nu condiţia noastră, ci calitatea sufletului nostru ne face fericiţi. ” (Voltaire)

Spre final, le-am urat mult succes la şcoală, grădiniţă, planuri şi am plecat cu un sentiment că am lăsat bucurie şi mulţumire la Miroslava.

A fost o călătorie frumoasă, din care am avut de învăţat şi, cu siguranţă, pe viitor mă voi alătura şi altor campanii de ajutorare.

Sărbători frumoase şi mulţumiri pentru generozitate.

iasi-hai-si-tu-sa-share-uim-globuri-cu-suflet

 

Au mai scris despre campania „Share-uim globuri cu suflet„: Ionuț Durbaca, Diana Cătănoaia, Marian Matei, Anda Elena, Constantin Ciortan, Florina Pascariu, Alexandra Alistar, Diana Elena Lupu, Viorica Picincu, Alexandra Bohan, Adelina Bohan.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Ţi-a plăcut? Te invit: să distribui(share) sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui !

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

 

Reclame

2 răspunsuri to “Concluzii la finalul campaniei „Share-uim globuri cu suflet””

  1. Ronnie 27/12/2016 la 4:21 pm #

    I admire your compassion.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: