Cum să faci ca Subconştientul tău să devină un Aliat imbatabil| 10 porunci

26 Ian

Porunca 1

Ceea ce există deja în tine se află pretutindeni, ceea ce nu există în tine nu se află nicăieri. Toate comorile Universului sunt înlăuntrul tău.

Caută cu fervoare în tine însuţi puterea sau răspunsul la care aspiri, pe care inima ta le doreşte şi, direct proporţional cu credinţa ta, vei primi ceea ce vrei.

Porunca 2

Marele secret caracteristic geniilor, iniţiatilor şi tuturor oamenilor cu adevărat mari din toate epocile, este capacitatea lor uluitoare de a intra în contact, fie conştient, fie în mod spontan, cu puterile nesfârşite ale Subconştientului, eliberându-le şi făcându-şi-le aliate. Dacă poţi face la fel, atunci şi tu vei  fi capabil de performanţe extraordinare.

Porunca 3

Subconştientul tău deţine deja, în profunzimea lui latenţa, soluţiile perfecte la toate problemele care te frământă şi, tot el îţi poate îndeplini direct proporţional cu intensitatea încrederii, orice dorinţă.

Cel mai bun mod de convingere este, de exemplu, să-i sugerezi ferm înainte de a adormi: Vreau să mă scol la ora 6 dimineaţa şi vei constata că te trezeşti exact la această oră.

Porunca 4

Subconştientul tău este servitorul, constructorul şi susţinătorul corpului; dacă înveţi cum să te foloseşti de el şi în ce mod să-i dai comenzi, el te poate ridica aproape fără efort pe culmi nebănuite, asigurându-ţi mereu succesul.

Porunca 5

Orice gând este o cauză care, mai devreme sau mai târziu, va produce efecte (sau fructe) bune ori rele, după cum a fost conţinutul său. Orice trăire proprie sau stare interioară pe care o remarcăm în mod pasiv sunt efectul său, cu alte cuvinte, roadele prezente ale anumitor gânduri din trecutul nostru îndepărtat sau apropiat. Toate aceste fructe, dulci sau amare, pe care le merităm de drept şi cu care conjunctura inevitabilă a momentului ne obligă să ne hrănim pentru a resimţi astfel consecinţele acţiunilor noastre, constituie ceea ce ignorantul numeşte DESTIN sau SOARTĂ, iar Yoghinul, KARMA.

Cum să faci ca Subconştientul tău să devină un Aliat imbatabil| 10 porunci

Porunca 6

Viaţa este o modalitate de cunoaştere. Eşti asemănător unui căpitan aflat pe mare care îşi conduce vasul. Trebuie să dai ordine (gânduri, imagini, trăiri orientate dinamic, aspiraţii clare şi ferme) Subconştientului care controlează, intermediaza şi conduce majoritatea covârşitoare , de peste 97%, a experienţelor vieţii tale.

Porunca 7

Atât acţiunile pe care le-am comis, cât şi gândurile pe care le-am avut în trecut ne urmează ca o umbră producând rezultate bune sau rele, în funcţie de natura lor. Nici în aer, nici în adâncul oceanului, nici în cea mai ascunsă peşteră sau pe vârful muntelui, în oricare parte a acestei vaste lumi, nu există loc în care omul să poată scăpa de consecinţele acţiunilor şi gândurilor sale în prezent sau în viitor consecinţele lor nu vor înceta să se deruleze şi, astfel, făptuitorul va avea, la rândul său, partea care i se cuvine din fericirea sau suferinţa pe care a produs-o. Înţelegând aceasta, trebuie să căutăm să nu facem rău nimănui, nici măcar în gând.

Porunca 8

Evită la maximum formulări interioare de forma: “nu am mijloace” sau “îmi este imposibil” sau “niciodată n-am să pot” în care să crezi, complăcându-te să-ţi accentuezi aparenta fatalitate prin aceste afirmaţii paralizante. Subconştientul te va asculta şi va crea prompt premisele pe care doar tu le-ai gândit aducându-le din domeniul posibilităţii la o realizare efectivă. Astfel, la propria ta comandă chiar, Subconştientul va face ca, într-adevăr, să-ţi lipsească posibilităţile sau mijloacele de a realiza sau obţine ceea ce urmăreşti. Caută să te convingi că totul este posibil prin angrenarea puterii nelimitate a mentalului tău de a comanda subconştientului. Realizează însă că, deşi totul îţi este posibil, nu orice îţi este permis (în sensul că nu trebuie să încalci niciodată legile naturale ale firii). Adevărul acestor afirmaţii, fărr urmărirea verificării personale şi directe a realităţii lor, nu este decât un sfert de adevăr.

Porunca 9

Multor oameni le este mai uşor doar să-şi regrete greşelile complăcându-se în suferinţă, convinşi fiind, în mod prostesc, că acesta le este destinul, decât să-şi dea osteneala sa evite eroarea ce le permite să modifice radical destinul, devenind asfel, totodată, co-creatori ai acestui destin.

Porunca 10

Pătrunzând gradat şi cât mai lucid în profunzimile enigmatice ale Subconştientului, vei reuşi, în sfârşit, să cunoşti adevărata natură din tine însuţi şi, atunci, ţi se va dezvălui REALITATEA INFINITĂ ŞI ETERNĂ din afara ta.

Cum să faci ca Subconştientul tău să devină un Aliat imbatabil| 10 porunci

Sursa: 1

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Ţi-a plăcut? Te invit: să distribui(share) sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui !

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: