Prieteni, biciclete, Share Your Box şi voie bună

2 apr.

5 prieteni buni împart ziua de sâmbătă a fiecărei luni, începând cu debutul de primăvară. Aleg ieşitul în aer liber cu ajutorul bicicletelor, joacă diverse sporturi, merg la film, într-un cuvânt relaxare.  Acesta este şi programul de sâmbata asta, când s-au hotârât să facă un tur al Bucureştiului folosind bicicleta. Poate aşa pot determina şi  alte persoane să renunţe la maşini şi să se bucure de transport altfel.

Numai că, Andrei, unul dintre băieţi a dorit să facă o surpriză colegilor şi a comandat mâncare chinezească la pachet. Undeva, la jumătatea distanţei parcurse îi aştepta un concept delicios sub denumirea de Share your box. Anume, combinaţii de mâncare cu specific chinezesc, adunate într-o cutie, din care servesc toţi cei prezenţi. Mai generic, împarţi cu toţi prietenii, nu numai voia bună, ci şi ceva cu totul special şi delicios.

Livrarea s-a făcut imediat, iar Andrei a avut grijă să mulţumească firmei, deoarece a primit şi 15% discount. Motivul pentru care a beneficiat de reducere? A comandat de pe telefonul mobil, folosind noua aplicaţie Wu Xing

Wu-xing-App

Colegii s-au delectat cu cele mai interesante arome şi au depănat poveşti frumoase. Şi-au adus aminte, totodată, că au mai savurat delicatesele Wu Xing şi în alt sezon, cu altă reîntâlnire. A fost la fel de palpitant şi gustos.

Toată aceasta activitate le-a menţinut foarte ridicat nivelul de energie, fapt pentru care au decis să transmită şi altora din ea. Cum au procedat?

Şi-au făcut selfie cu mâncarea, cu ei împreună bucurându-se de moment şi, mai apoi, au încărcat fotografiile online, unde au dat tag şi share. Se citea pe chipul lor mulţumirea, fapt demonstrat şi de numărul mare de aprecieri ai prietenilor virtuali.

Şi-au continuat fericiţi periplul prin Bucureşti şi au ajuns spre seară în locul iniţial din care au plecat. Aici şi-au luat la revedere şi au pus la cale şi programul pentru sâmbăta următoare. Vom vedea ce urmează. 🙂

*Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017

 


Ţi-a plăcut? Te invit: să distribui(share) sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: