Accesorii pentru o petrecere reuşită

7 Apr

Sâmbăta această mă găseşte într-un ritm de dans şi voie bună. De ce? Pentru că este petrecerea de botez a finului meu, iar emoţiile sunt foarte mari. Trebuie atenţie sporită la detalii, de la ţinută, accesorii, până la aspectele ce ţin de organizare eveniment. M-am pregătit din timp şi alături de părinţii copilului, cred că va ieşi ceva memorabil.

Numai că, din sufrageria casei mele sună neîncetat telefonul. La capătul celălalt al firului, Diana, mama băieţelului îmi spune că i s-a stricat bijuteria ce se potrivea perfect cu rochia de ocazie. Acel colier elegant, ce se completa perfect cu  brăţara şi inelul. Nu mai are altul şi este prea din scurt să mai meargă la cumpărături.

O problemă dificilă, aş spune eu, mai ales când eşti în centrul atenţiei la o petrecere de acest fel. Bun, acestea fiind spuse, mă văd nevoită să găsesc o soluţie. Îmi aduc aminte de magazinele Splend’or, ce au spre vânzare diferite bijuterii de la branduri internaţionale, şi care se găsesc şi în mall-urile din oraş. Au preţuri acceptabile, mai nou au şi produse de la brandul prestigios spaniol, Majorica, care cu siguranţă promit calitate.

O liniştesc pe Diana şi îi propun să mergem direct la magazinul amintit şi să căutam un colier. Accept unanim, aşadar pornim cu încedere la mall-ul cu  bijuterii Splendor.

Am fost primite cu amabilitate şi am fost îndreptate către secţia cu lănţisoare şi alte lucruri rafinate de acest fel. Aici, sub îndrumarea unui specialist am selectat şi am dat Dianei să probeze. Surpriză. Nu ne-a fost necesar decât 30 de minute şi am plecat fericite spre casă.

Se spune că o femeie se decide greu, când vine vorbă să cumpere ceva. Însă, acum a fost cu totul invers. Asta, datorită profesionalismului celor de la magazin, ce au ştiut să ne sfătuiască foarte bine. Nici preţul nu a fost ridicat, raportat la calitatea produselor oferite.

Acum putem zâmbi amândouă, mai ales că rochia roşie a Dianei are cel mai impunător colier: Majorica Water Lily. O bijuterie de argint care  iese în evidenţă prin rafinament şi bun-gust. Cine poate să-i reziste? Poate doar timpul, care leagă punctele de întâlnire ale vieţii, în toate momentele sale.

Când ai o astfel de situaţie este necesar să faci apel la calm şi la calitate. Cu siguranţă aşa am făcut şi eu, de mai multe ori, şi s-a dovedit a fi o reţetă de succes. Nu i-am spus Dianei, dar mi-a dat o idee de cadou sugestivă pentru tăiatul moţului. Spun doar atât: Splendor.

*Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017


Ţi-a plăcut? Te invit: să distribui(share) sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui !


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: