Vacanţa specială de vară în Bucovina

7 Apr

Adriana este cea mai creativă persoană din birou şi cea care manageriază un grup consistent de angajaţi. Ştie mereu să ia decizii potrivite şi să asculte părerea altora. Însă are nevoie periodic şi de o relaxare profundă pentru a-şi continua munca. Aşa că, mereu în timp de vară fuge în călătorii diverse în care poate experimenta de la drumeţii în vârf de munte, până la exersare de fotografie profesionistă şi, de ce nu, saună.

Acestea fiind spuse, iată că în biroul Adrianei muzica este redată încet la radio şi, dintr-o dată, se întrerupe brusc. Se aude pauza de publicitate în care CND Turism spune despre oferta din Bucovina, la Complexul Turistic Casa Elena. Adriana rămâne plăcut suprinsă când aude preţul, doar 101 euro pe o durată de 5 zile, dotări diverse care sunt adaptate turistului de munte şi pasionatului de tehnic. Ce doreşti mai mult de atât? Deja gândul îi zboară către meleaguri de munte, lăsând în urmă actele ce le avea de terminat.

VacanteSpeciale.ro-Superblog-Primavara2017_300-300x212Ce-ar fi să afle mai multe despre acest tip de vacanţe speciale?

Accesează repede pagina online a companiei şi caută destinaţia mult dorită, adică Bucovina.

Găseşte locuinţa de cazare şi nu ezită la a trece în revistă toate facilităţile de care se poate bucura acolo. Moment în care deja îşi construieşte imaginea a ce va face cu exactitate pe durata a 5 a zile de vară.

Ziua 1

Cazare şi masă la restaurantul montan din Voroneţ, Suceava. Mai apoi, urmează o relaxare frumoasă la saună.

Ziua 2

Este dedicată în întregime următorului cuvânt: turism. Dimineaţa începe cu micul-dejun, după care echipare pentru a pleca într-o drumeţie de munte. Aerul curat şi bătaia lină a vântului, alături de razele soarelui scaldă melodios chipul Adrianei. Prima oprire este Mănăstirea Voroneţ, în continuare Mănăstirea Humorului şi, în final, Mănăstirea Moldoviţa. Alege aceste lăcaşuri de cult, pentru a se reculege, implicit terapie pentru psihic. După-masă alege să viziteze stâna din apropiere, unde va degusta din produsele lactate şi va învăţa secretele oierilor de munte. Seara se încheie în camera de cazare.

Ziua 3

Este mai mult petrecută la Complexul Turistic Casa Elena, în foişor la depănat amintiri cu alţi turişti şi la auzit trilurile păsărilor. Se bifează şi biliard, foc de tabără şi un grătar din carne de miel.

Ziua 4

Este dedicată vizitei la Centrul de Ceramică Neagră din Marginea şi, în continuare, la Salina Cacica. Între aceste două puncte de reper, Adriana poate să pună în practică talentul său fotografic. Câte culori la construcţia ceramicii, câte idei la salină. Relaxare cu ochiul liber, dublată de poza de confirmare.

Ziua 5

În zori merge la Mănăstirea Suceviţa unde ascultă slujba ţinută cu har pentru toţi credincioşii. La ieşire, face câteva cadre, foto şi video, cu frumuseţea zonei de munte. Se lasă condusă de papilele gustative ce-i indică să cumpere alune prăjite. Ceea ce şi face şi mănâncă saţios, lucru ce-i va permite să refuze alte mese din zi. Se întoarce la Casa Elena, îşi ia bagajele şi porneşte spre oraşul său.

Da, aşa arată vacanţa specială a managerului Adriana. Nu mai face alte presupuneri şi nu mai aşteaptă deloc. Ia datele de contact ale agenţiei şi îşi face rezervare pentru 5 zile din august. O alegere inspirată. Acum, gata, înapoi la a termina de completat actele de pe birou.

*Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017


Ţi-a plăcut? Te invit: să distribui(share) sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui !


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: