Spune-mi ce produse de îngrijire foloseşti, ca să-ţi spun cine eşti!

9 apr.

Maria şi Andreea sunt două prietene de nedespărţit. Sunt studente la aceeaşi facultate, stau în aceeaşi cameră de cămin şi fac diverse activităţi împreună.

Maria  are un respect aparte pentru modul în care se îngrijeşte Andreea. Dă o importanţă deosebită acestui aspect. Consideră că a avea grijă de tine este o notă de respect pentru propria persoană.

În spiritul acestei idei, Maria îşi provoacă amica la un joc de tipul „completează cu”, tematica fiind produsele de îngrijire. Poate aşa află sfaturi utile şi pentru sine.

Aşadar, să începem.

Adepta produselor din ingrediente naturale sau… Nu există altă variantă decât 100% natural. Iubesc sursa de minerale şi vitamine extrase direct din plante. Chimia în relaţie cu organismul uman, devine o metodă ideală de a proteja.

Marca de încredere pentru tine este… Desigur, Farmec. Mă împac cu produsele acestei companii. Cred cu tărie că dezvoltă în concordanţă cu nevoile reale ale oricărei persoane. E suficient să aminteşti de atenţia cu care construiesc gamele lor diverse. Îmbunătăţirea constantă este o dovadă clară a intenţiei bune îndreptate către consumator.

Ai menţionat Farmec, deci tradiţie românească. De aici, utilizezi pentru înfrumuseţare…. Tot ce înseamnă curăţenie, într-o formă sau alta. Pornind de la săpun lichid sensitive cu glicerină, la şerveţele umede cu Bambus, până la apa micelară cu orhidee. Simt că al meu trup întinereşte, dacă ar fi să fiu sinceră. Toate aceste soluţii benefice îmi redau frumuseţea şi încrederea de care am nevoie.

Ai o rutină zilnică pe care ai folosit-o şi o poţi recomanda sau… Există o rutină, mai ales pentru corp, unde aplic foarte multe loţiuni cu extract de ulei de argan, aplic mască şi… altele. Grija pentru ten este evidentă şi urmează criterii bine cunoscute. Nu aduc ceva nou când spun atenţie la crema de faţă, demachiant, tonifiant. Mă rezum doar la atât, când vine vorba de acordat sfaturi testate de mine.

Preţul unui creme, de exemplu, exprimă calitatea sa ori…. Sunt sceptică. Un preţ piperat nu semnifică neapărat un indicator al calităţii. Întotdeauna consult etichetele de pe cutie pentru a căuta ingredientele  cremei. Din lista lungă de compuşi, extrag informaţiile necesare pentru a trage concluzii. De ce să nu recunosc că, am găsit deseori, preţuri mici şi beneficii mari. Depinde şi de unde achiziţionezi.

Părul tău e adeptul unei combinaţii tradiţionale de ou şi ulei de măsline sau preferă… Te referi la masca de aplicat şuviţelor rebele. Îi place această îmbinare doar pe sezon răcoros. În altfel de anotimp, produsele ambalate sunt cheia către succes.

Jocul s-a finalizat şi a constituit sursă excelentă de practici delicate pentru orice persoană.

Maria i-a mulţumit prietenei sale pentru timpul acordat şi a asigurat-o că va încerca o cremă din gama Farmec, chiar în acea zi. Şi-au continuat discuţia, de această dată cu privire la examenul de mâine. Amândouă ştiu că nu va fi tocmai uşor, dar se bazează pe tot ce au învăţat până acum. Poate spre seară, au ceva răgaz să continue conversaţia referitoare la îngrijire.

Cum altfel să devii cine (dor)eşti, dacă nu experimentezi şi cauţi în permanenţă ce ţi se potriveşte?

*Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017


Ţi-a plăcut? Te invit: să distribui(share) sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui !


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: