Soare de-ai fi şi tot SuperBlog ai povesti

18 Apr

Dimineţile de primăvară sunt tot mai răcoroase în oraşul SuperBlog. Lucru ce supără chiar şi pe cei mai îndrăzneţi locuitori. Mai ales că, astăzi, este marea inaugurare pentru Ela. Se transformă în Soare şi vinde, pas cu pas, cuvinte de înţelepciune pentru încălzit visele tuturor.

Zis şi făcut!

Dar cine o ajută în aceste momente importante? Să fie prietenul chenar cu al său nasture umezit şi prins de-o eşarfă roşie? Sau, mai bine, maeştrii clovni ce poartă-n leagăn de subseară tot arsenalul de încondeiere a gândurilor?

Fără a etira prea mult pe marginea acestei decizii, vă spun că a ales pe cei din urmă.

Ştiu ei ce ştiu. Doar nu e prima lor transformare, pe care se angajează să o ducă la bun sfârşit. Au grijă de toate: invitaţii  să fie invitaţi, sala de întâlnire să fie sală de întâlnire, iar succesul să fie succes. Doar cine mai are suveniruri pământene ca ei? Fără muşcată? Fără drob? Fără  pască? Nici pomeneală de aşa ceva.

La care se face, anul acesta, un plus de ceva special ca: partener media, blog partener, blogger partener şi, bineînţeles, un minunat partener SuperBlog. Toate au aromă de partener, însiropat cu trăiri mediatice şi blogosferice.

Ce să mai? O potrivire ca aceasta nici că se putea mai bine.

Dar vorba multă, sărăcia omului. Să continuăm povestea Elei, totuşi.

Care sunt primele cuvinte pline de învăţătură pe care le are de vânzare? Soare să fii şi tot SuperBlog ai povesti. Nici nu ai cum, altfel. Toţi cei prezenţi sunt marcă născută şi crescută aici. Ce vis mai perfect decât dezvoltare încălzită de aceste idei.

Perfect, atunci.

Cum distribuim mesajul să ajungă la cât mai mulţi? Simplu de tot. Câte o rază să fie drum pentru vocea Soarelui. Alături de miresmele mediatice, care fac deliciul promovării între cei prezenţi. Savurezi puţin TVR2, după care Radio România Cultural, urmat de O Pisică Neagră şi dres cu TehnoCultura.ro.

Cu această reţetă, sigur, dar sigur, ai 10 cumpărători dintr-o lovitură. Mărturie scrisă şi promisă de clovnii jucăuşi ai Elei.

Ceremonia e pe cale de a începe şi singurul bob de mazăre, cu plete argintii şi zâmbet pufos e pe cale să-şi schimbe viaţa. Poc, Puf şi, iată că, Ela devine cel mai simpatic Soare înţelept pe care l-au văzut vreodată locuitorii SuperBlogului.

Aplauze nenumărate deschid reuşita amintită. Semn că audienţa este, mai mult decât grandioasă, incomensurabilă ar zice unii.

Vrei nu vrei, la un moment dat este imperios necesar să faci o schimbare. Chiar ca Ela, să fugi periodic prin visele tuturor şi să însufleţeşti idei (im)perfecte. Toate acestea construite în formă solară. Superb.

Cam atât de aici, pentru alte mici (şi mari) detalii despre una şi alta, găsiţi la următoarea transformare în incinta SuperBlog. Gânduri bune, tuturor.

*Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017


Ţi-a plăcut? Te invit: să distribui(share) sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui !


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: