Braşov, 2 Iulie 2017: Concert aniversar Dacia Plant pe ritmul celor de la Phoenix

28 iun.

Bine te-am găsit!

Vara toridă şi-a intrat în drepturi şi ce îmi rămâne de făcut este să caut modalităţi excelente de răcorire. Un ventilator îmi este la îndemnă zilnic alături de câteva ceşti de ceai din plante naturale, marca Dacia Plant. Da, da ai citit bine, acestea sunt „armele” mele secrete  în zilele călduroase. Iată, cam atât de relaxată devin…

Relaxare cu ceai natural Sursa foto: Internet

 

Şi, întotdeauna sunt obişnuită să-i fiu aproape oricărui prieten de nădejde, în momentele importante. Aşa este şi cazul firmei Dacia Plant, care aniversează 15 ani de activitate de când a debutat la Braşov. Câţiva tineri iubitori de natură, şi-au dat mâna şi au înfiinţat în 2002 o fabrică ce produce suplimente 100% naturale. Adică, fără conservanţi sau coloranţi, dar cu o bogată cantitate de substanţă activă. Bineînţeles,  produsele respectă toate normele impuse fabricilor de medicamente.

Sunt doar câteva dintre caracteristicile care m-au făcut să-i aleg în materie de ceaiuri şi să-i numesc prietenii mei de nădeje.

Cu ocazia aniversării, Dacia Plant îţi lansează o invitaţie. Aceea de a participa la un concert în data de 2 Iulie 2017, în Piaţa Sfatului din Braşov. Muzica şi voia bună încep pe ritmurile celor de la Phoenix şi continuă cu sunetele altor artişti.

Hai şi tu să le fii alături! Intrarea este liberă.

phoenix-dacia-plant

Sursa foto: Internet

În inima Braşovului, unde calitatea aerului este mai mult decât recomandată, distracţia este echivalentul unei porţii de sănătate. Unde mai pui că Dacia Plant este  cu tine, amintindu-ţi astfel de bucuria naturii şi avantajele pe care le ai folosind-o.

Nu te-ai lăsat convins încă? În regulă. Mergând pe principiul că o sămânţă plantată azi, ajunge dezvoltată şi pregătită pentru „viaţă” într-un timp îndelungat, fac asocierea cu altă idee. Un copil îndrumat de părinte! Călăuzeşte-i tu paşii copilului tău în a face alegeri inspirate în materie de produse de consum. Ai grijă de sănătatea lui şi dă-i spre exemplu utilitatea suplimentelor Dacia Plant. O mostră de calitate direct din natură, dovedită de miile de clienţi mulţumiţi. Fii tu mesagerul traiului bun, sănătos şi tradiţional românesc.

Braşov, 2 Iulie 2017: Concert aniversar Dacia Plant pe ritmul celor de la Phoenix

Sursa foto: Internet

Te aştept la concert!


Ţi-a plăcut? Te invit: să distribui(share) sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: