Iaşi, 4-5 Octombrie 2017: Înscrie-te acum la HR Summit, The SuperHeRoes Conference @Palas Congress Hall

24 iul.

Lumea omului de HR este caracterizată de precizie şi disciplină. Fie că eşti la început sau, mai degrabă, cu ceva ani experienţă în domeniul resurselor umane, cauţi să îndeplineşti, cu succes, sarcini ca: recrutare, retenţie, motivare sau evaluare. În acest context, de mai bine de 5 ani de zile cel mai bun sfătuitor al specialiştilor din domeniul HR este conferinţa anuală HR Summit, denumită generic The SuperHeRoes Conference.

Este o modalitate prin care însăşi persoana care se ocupă cu universul complex al oamenilor dintr-o organizaţie, primeşte răspunsuri la întrebările la care nu a găsit rezolvare. Spre exemplu:

  • Cum identificăm corect principalele surse de motivaţie pentru angajaţi?
  • Cum creştem oameni care să ocupe poziţii de management?
  • Cum recrutăm angajaţii potriviţi şi mai ales, cum îi reţinem  în organizaţii pe o perioadă îndelungată?

Sunt denumiţi informal eroi datorită multiplelor activităţi ce le desfăşoară şi le solicită creativitatea, devenind pe rând: Mediatorul Jedi, Neînfricata mereu în căutare de soluţii inovative sau Wonder Woman cu argumentele potrivite ale unui partener de business.

Ediţia de la Iaşi, 2017  reuneşte Manageri şi Directori de Resurse Umane din zona Moldovei pregătiţi să împărtăşească subiecte de actualitate şi know how naţional şi internaţional. Este o bogată paletă de tematici ce se doresc a fi cu aplicabilitate practică în departamentul de resurse umane.

S-au convins de calitatea informaţiilor primite/oferite şi numeroşii speakeri care au ocupat scena HR Summit de-a lungul vremii, încă din 2013. Dintre aceştia amintesc: Lyst, Altex, eMag, Flanco, Ernst&Young, L’Oreal, Oracle, Rols Royce, Noerr, IMB.

Noutate acestui an punctează, în special, noţiuni clare despre management. Se cunoaşte că, 40% din directorii de companii din România susţin că managementul practicat în România este inferior celui din Uniunea Europeană. În acelaşi timp, peste 50% dintre respondenţii unei cercetări realizată de Life Meets Work, susţin că au manageri toxici, iar 24% susţin că liderii care manifestă un grad mare de stres sunt irelevanţi atât la nivel de job performance cât şi la nivel de organizaţie.

„Într-un mediu de business în care noile generaţii, de la junior la senior, sesizează carenţe la nivel de management, este mai mult decât necesar să conştientizăm şi acţionăm pentru ca principiile de management să fie adaptate nevoilor actuale. Structura evenimentului este aşadar îmbunătăţită cu o secţiune nouă de workshop-uri, dedicată exclusiv managerilor şi directorilor de resurse umane. Secţiunea are ca scop crearea unui hub de business pentru top şi middle management. Să împărtăşeşti din bunele practici, să cauţi soluţii la situaţii problematice şi să conştientizezi că doar prin educare  şi implicare activă contribui la un mediu de business sănătos.declară Iulia Pascal, PR Manager, Libero Events.

Cui se adresează

  • Specialistului din Departamentul de HR al unei firme,
  • Managerilor,
  • Antreprenorilor,
  • Oamenilor de business,
  • Persoanei care doreşte să cunoască mai mult din ce presupune meseria din HR,
  • Celor ce caută o nouă identitate profesională,
  • Pasionaţilor de HR.

Concluzia este că participând la acest eveniment înveţi din experienţa şi studiile celor care activează în domeniul HR, cu scopul final de a folosi totul în dezvoltarea profesională/personală a ta. Plus, este o modalitate excelentă de a face networking de calitate şi să-ţi măreşti cercul cunoscuţilor ce practică aceeaşi meserie ca a ta.

Care sunt data şi locaţia

Iaşi, 4-5 octombrie 2017, Palas Congress Hall

Cum te înscrii

Biletele de acces la eveniment, care includ participarea la workshop-uri, conferinţă, debateri şi networking sunt disponibile, pe site-ul oficial al evenimentului www.iasi.hrsummit.ro. Detalii suplimentare la adresa de e-mail bianca@liberoevents.ro sau 0364 110 371.

Cine sunt principalii organizatori ai HR Summit Iaşi

HR Summit – The SuperHeRoes Conference este organizată de Libero Events, agenţia de evenimente, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman The Leadership Conference, TeCOMM eCommerce Conference&Expo, ArchiTECHture Conference&Expo, Software Arhitecture Day, Java Day, HR Breakfast, Ecommornings, Been there.NET, Fiscalitate 24.7, Târgul de Turism Touristica.

Echipa Libero Events se caracterizează: Suntem arhitecţi de evenimente B2B, B2C şi PR şi credem în conexiunile dintre oameni. Facilităm accesul la o industrie puternică, livrăm conţinut de talie internaţională şi organizăm evenimente memorabile. Suntem o echipă tânără, atentă la detalii şi ne ţii minte zâmbetul prietenos de la o ediţie la alta! Tocmai de aceea clienţii noştri devin parteneri, iar partenerii ne devin prieteni.

Alege să fii prezent la această conferinţă şi, nu uita, că informaţia şi cunoştinţele sunt cele cu rol hotărâtor în progresul fiecărei persoane.

HR Summit Iaşi 2017


Ţi-a plăcut? Te invit: să distribui(share) sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui !


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: