Din nou despre conferinţa HR Summit, Iaşi, 4-5 Octombrie 2017

7 aug.

Despre conferinţa anuală HR Summit vreau să-ţi reamintesc astăzi. Acest eveniment se va desfăşura la Iaşi, în data de 4-5 Octombrie 2017 în Palas Congress Hall. Reuneşte specialişti din domeniul resurselor umane, de la manageri şi directori, până la pasionaţi şi practicanţi din această ramură.

Achiziţionează şi tu un bilet early bird şi primeşti garantat kit-ul de super erou (denumire dată generic conferinţei HR Summit – The SuperHeRoes conference). 

Primii 50 de participanţi care au un astfel de bilet, primesc din partea organizatorilor surprize personalizate. Poţi cumpăra bilet de pe site-ul oficial al evenimentului www.iasi.hrsummit.ro (include participare workshop-uri, conferinţă, dezbateri şi networking).

Temele de discuţie ale întâlnirii HR Summit sunt diverse. De pildă, se va pune accent pe una dintre cele mai controversate întrebări de actualitate: Brandul de angajator – avantaj sau dezavantaj în recrutare?

Câteva idei bune, chiar acum ţi le voi transmite

Brandul de angajator este, în linii mari, modul în care angajaţii tăi se raportează la valorile companiei, încrederea cu care le susţin şi entuziasmul cu care le transmit mai departe. 43% din cei peste 2000 de respondenţi ai unui studiu realizat la nivel naţional de UniversitateaConstantin Brâncoveanu  (persoane cu funcţii de conducere în organizaţiile pe care le reprezintă) au nominalizat departamentul de Resurse Umane ca fiind responsabil de dezvoltarea brandului de angajator, în timp ce 47% au considerat că responsabilii sunt specialiştii din departamentul de Marketing şi Comunicare.

În acelaşi timp, retenţia şi lipsa de personal sunt două variabile constante în companiile din România.

Reprezintă Brandul de Angajator un element important de luat în considerare de către potenţialii angajaţi?

La astfel de întrebări dar şi la altele vor răspunde: Doru Dima (CEO @Great People Inside), Elena Antoneac (@GMS-T Nestlers Group) dar şi Mădălina Bălan (Managing Partner @HART Consulting).

Despre leadership şi integrarea angajaţilor în cultura organizaţională a companiei va puncta Doru Dima.

Doru Dima, CEO @Great People Inside este un susţinător al modelului de leadership VUCA (Volatility, Uncertainty, Complexity, Ambiguity), care presupune adaptarea noilor angajaţi. Acesta susţine că fără adaptarea angajatului la cultura organizaţională a noii companii nu poate avea performanţe.

Doru Dima

Doru Dima

Lumea în care trăim în prezent nu mai este aşa predictibilă ca acum cinci ani, incertitudinea făcând parte din programul de zi cu zi, mediul de business devenind astfel mai complex şi de aceea mai ambiguu, rezultând nevoia pentru un model de leadership care să uşureze integrarea angajaţilor în cultura organizaţiei din care fac parte.”  declară Doru.

Despre brandul de angajator ca avantaj în recrutare va prezenta Elena Antoneac.

Elena Antoneac

Elena Antoneac

Atunci când aplică pentru interviu, tinerii sunt influenţaţi de imaginea companiei în cadrul căreia şi-ar dori să lucreze. Elena Antoneac, Manager Operaţiuni @GMS-T Nestlers Group, afirmă că pe o piaţă a  muncii din ce în ce mai competitivă, păstrarea talentelor în companie poate să facă diferenţa între succes şi eşec.Conform studiului  mai sus menţionat, implementarea unui program de branding de angajator aduce cu sine câteva beneficii exprimate în procente: 32% constau în recunoaşterea ca angajator preferat, în timp ce 28% reprezintă uşurinţa în atragerea candidaţilor, iar 25% reducerea costurilor de recrutare.

Despre meritocraţie şi leadership ca variabile necesare în retenţia tinerilor angajaţi cu Mădălina Bălan.

Pentru a reţine millenialii în companie trebuie ţinut cont de faptul că aceştia caută un echilibru între viaţa personală şi job şi atunci angajatorii ar trebui să ia în considerare  oferirea de programe flexibile pentru aceştia., declară Mădălina Bălan, Managing Partner  @HART Consulting.

Madalina Balan

Mădălina Bălan

Astăzi, priorităţile tinerilor angajaţi sunt: beneficiile salariale, siguranţa locului de muncă şi posibilitatea de promovare. În acelaşi timp, management-ul joacă un rol important, deoarece un management toxic duce la lipsa de angajaţi, cei tineri refuzând să lucreze într-un mediu de muncă în care eforturile nu le sunt recunoscute. De aceea, meritocraţia ar fi soluţia pentru reducerea numărului de angajaţi care pleacă dintr-o companie.

Amintesc aici şi partenerii evenimentului din acest an, 2017: Great People Inside, Nestlers Group, Noerr, Artwin, Hart Consulting, Edenred, Train 2 Perform, Komm.io, Gentlab, SLG, thomas România, Max Relax, Ford.

Cine sunt principalii organizatori ai HR Summit Iaşi, 2017?

HR Summit – The SuperHeRoes Conference este organizată de Libero Events, agenţia de evenimente, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman The Leadership Conference, TeCOMM eCommerce Conference&Expo, ArchiTECHture Conference&Expo, Software Arhitecture Day, Java Day, HR Breakfast, Ecommornings, Been there.NET, Fiscalitate 24.7, Târgul de Turism Touristica.

Echipa Libero Events se caracterizează: Suntem arhitecţi de evenimente B2B, B2C şi PR şi credem în conexiunile dintre oameni. Facilităm accesul la o industrie puternică, livrăm conţinut de talie internaţională şi organizăm evenimente memorabile. Suntem o echipă tânără, atentă la detalii şi ne ţii minte zâmbetul prietenos de la o ediţie la alta! Tocmai de aceea clienţii noştri devin parteneri, iar partenerii ne devin prieteni.

Vino la conferinţa HR Summit de la Iaşi din 4-5 Octombrie 2017 şi află informaţii utile în lucru cu persoanele. Voi şi eu prezentă să cunosc cele mai noi detalii ale domeniului Resurselor Umane. Te aştept.

 

HR Summit Iasi

HR Summit Iasi


Ţi-a plăcut? Te invit: să distribui(share) sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui !


Reclame

13 răspunsuri to “Din nou despre conferinţa HR Summit, Iaşi, 4-5 Octombrie 2017”

 1. Luca Raluca 07/08/2017 la 2:04 pm #

  Tu chiar publici niște articole extrem de utile! Mulțumesc pentru informații!😊

  Apreciat de 1 persoană

 2. Alexa Teodorescu 07/08/2017 la 2:50 pm #

  Interesant evenimentul de la Iasi… pacat ca este cam departe 😦 insa abordeaza niste teme foarte bune si de actualitate 🙂 astept cu drag un review dupa acest eveniment (in toamna) si poate un video de acolo 😀 Te pup! :*

  Apreciat de 1 persoană

 3. Oana D. 07/08/2017 la 3:20 pm #

  N-ar fi rau sa pot sa fiu si eu prezenta, ca nu sunt prea departe de Iasi. Am avut o mica afacere mai demult, dar sunt convinsa ca lucrurile au evoluat rapid in acest domeniu si as avea multe de recuperat 🙂

  Apreciază

  • Zâmbetul Soarelui 08/08/2017 la 9:01 pm #

   Vino! Afli informaţiile necesare, chiar de la specialişti. Îţi completezi cunoştinţele pe care le aveai despre afaceri.

   Apreciază

 4. adndefemeie 08/08/2017 la 12:05 pm #

  Foarte utile informatii pentru cei aflati in zona respectiva. In orasul meu nu stiu daca s-au organizat. Ar fi ceva util de ascultat!

  Apreciat de 1 persoană

 5. Natalia C. 08/08/2017 la 5:51 pm #

  Multumesc pentru informatii. Din pacate este departe dar si eu mi-as dori un review, si un video daca s-ar putea…

  Apreciat de 1 persoană

 6. Monica Tone 12/08/2017 la 10:29 am #

  Foarte utila postarea pentru cei care sunt in zona 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 7. Aliosa 13/08/2017 la 5:02 pm #

  De-aș locui pe malul PRUTULI străbun, cu drag aș veni 🙂
  dar cum locuiesc pe malul DUNĂRII bătrâne vis-a-vis de NICOPOLE , nu pot ! 😦
  Succes încă de pe acum în toate ce-ți plănuiești ! 🙂
  Alioșa ! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: