Vino la Maratonul de Sănătate Secom® din 7 Octombrie! Intrarea este LIBERĂ.

30 sept.

Vino la Maratonul de Sănătate Secom®, un eveniment ce se va desfăşura la Iaşi, în data de 7 Octombrie 2017, începând cu ora 11:00, în Sala Mozart de la Congress Hall (Palas Mall).

Intrarea este LIBERĂ, în baza unei înscrieri prealabile în acest formular. (Participarea se face în limita locurilor disponibile)

Secom-1

Ce este Maratonul de Sănătate Secom®?

Maratonul de Sănătate este un proiect de informare Secom® care își propune să aducă față în față specialiștii din domeniul medical și persoanele interesate de sănătate, într-un maraton de dialoguri deschise. Proiectul are drept scop promovarea unei atitudini responsabile față de propriul organism și cultivarea unui comportament preventiv.

Ce aduce ediţia de la Iaşi?

Ediţia de la Iaşi din acest an aduce la masa dialogului părinţi şi specialişti care să abordeze tema adaptării copilului la intrarea în colectivitate.

Părinții sunt invitați la un dialog cu Oana Moraru, mentor educațional, și Dr. Siminiceanu Nicoleta Daniela, medic pediatru.
Intrarea în colectivitate modifică fundamental stilul de viață al copiilor, aceștia fiind nevoiți să se adapteze unui mediu complet diferit, în care provocările sunt la tot pasul. Stresul, emoțiile și oboseala nu afectează doar comportamentul copilului la grădiniță sau școală, ci și sistemul imunitar, virozele, răcelile de sezon sau tulburările digestive fiind mai frecvente în perioadele în care imunitatea este scăzută.

În cadrul evenimentului, specialiștii și părinții vor discuta despre cum îi ajutăm pe copii să se acomodeze la școală sau la grădiniță și să treacă cu bine peste momentele dificile. Abordarea este una integrativă, în care pregătirea emoțională este complementară cu întărirea imunității.

Prima zi de grădiniță aduce multă bucurie și mândrie în sufletul părinților și sentimente diferite și confuze din partea ,,boboceilor”. În zilele și săptămânile ulterioare copiii trec prin episoade infecțioase repetate. Imunitatea copiilor este ca un puzzle în care trebuie să așezi piesă după piesă, pentru o îmbinare perfectă a tuturor factorilor implicați în întărirea și susținerea acestui sistem ultracomplex de apărare al organismului. a declarat Dr. Siminiceanu Nicoleta Daniela, medic pediatru.

Din punct de vedere emoțional, susținerea necondiționată a copiilor, cultivarea încrederii în propriile forțe și încurajarea creativității sunt esențiale pentru o tranziție lină în noul an școlar.

Între 6 și 12 ani, succesul școlar depinde nu atât de intelect, de calitatea școlii sau a profesorului, ci de puterea interioară a fiecărui copil: caracterul, reziliența, optimismul, atitudinea bună față de sine, un nivel anume de hărnicie. Sunt studii recente care arată că o bună atitudine față de învățare și dispoziția de lucru pot face un copil să înflorească până și în mediile academice mediocre. a declarat Oana Moraru, mentor educațional cu peste 20 de ani experiență ca profesor și educatoare.

În cadrul evenimentului se va discuta și despre „ferestrele de oportunitate”, acele momente în care creierul copilului este în mod particular eficient în anumite tipuri de învățare.

Secom-2

Cine poate participa?

Părinte, mătuşă, unchi, profesor, învăţător, educator, doctor şi orice persoană ce intră în relaţie cu un copil sau îşi desfăşoară activitatea cu acesta.

Mai mult despre Secom®

Secom® este compania românească, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă pentru un stil de viață sănătos. Compania este specializată în importul, distribuția și comercializarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe (suplimente alimentare și cosmetice naturale).
Secom® a făcut pionerat, fiind prima companie care a introdus pe piața românească ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante și ingrediente inovatoare precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP, NADH, D-riboza, GABA, sau L-ornitina.

Compania este importatorul exclusiv în România al brand-urilor Andalou Naturals, Solaray®, KAL®, ChildLife® Essentials, Jarrow Formulas®, Nature’s Way®, Boerike&Tafel®, China-Japan Feida Union®, Essiac® Mushroom Winsdom®, Life-Flo®, producători de top din SUA, recunoscuți datorită formulelor inovatoare.

În prezent, portofoliul Secom® acoperă toată gama de afecțiuni, cuprinzând peste 250 de suplimente alimentare naturale și aprox. 100 de cosmetice naturale, o mare parte unice pe piața din România.

Produsele Secom® sunt disponibile în peste 8000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național, precum și în cele 12 magazine Secom® din București, Brașov, Bacău, Cluj, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu și Timișoara.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:
Bianca Mathe – PR Specialist Secom®
bianca.mathe@secom.ro
Telefon: +40 799 700 661


Ţi-a plăcut? Te invit: să distribui(share) sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui !


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: