Robin NORWOOD – Femei care iubesc prea mult (extras AFIRMAȚII)

29 oct.

Femei_care_iubesc_prea_mult

AFIRMAȚII

Voi începe cu o afirmație care, în cazul unora dintre femeile care iubesc prea mult, are în vedere acele lucruri care sunt și cele mai importante, și cel mai  greu de realizat. De două ori pe zi, timp de trei minute de fiecare dată, păstrați contactul vizual cu chipul dumneavoastră într-o oglindă, în timp ce spuneți cu voce tare: [numele dumneavostră], te iubesc și te accept exact așa cum ești”.

Este o afirmație foarte potrivită pentru a o repeta cu voce tare în timp ce vă aflați în mașină, singură, sau în gând, ori de câte ori aveți o atitudine autocritică. Cum nu putem avea două gânduri contradictorii în același timp, înlocuiți exprimările negative la adresa propriei persoane – de pildă, Cum am putut fi atât de proastă?sau N-am să reușesc niciodată să fac asta cum trebuie– cu afirmații pozitive. Repetate cu perseverență, afirmațiile pozitive au de fapt puterea de a anula gândurile și sentimentele distructive, chiar și în situațiile când atitudinile negative persistă de ani de zile.

Alte afirmații scurte și ușor de reținut, și care pot fi folosite în timp ce conduceți mașina, faceți mișcare, așteptați undeva sau pur și simplu stați liniștită:

Nu am nici o durere, furie sau teamă.

Mă bucur de o pace și de o fericire desăvârșite.

În fiecare aspect al vieții mele sunt îndrumată spre cea mai mare fericire și împlinire.

Toate problemele și frământările mele dispar acum: sunt liniștită.

Soluția perfectă pentru oricare dintre problemele mele se manifestă acum.

Sunt liberă și plină de lumină.

În cazul în care credeți în Dumnezeu sau într-o putere superioară, faceți din această credință o parte importantă a afirmațiilor dumneavoastră:

Dumnezeu mă iubește.

Dumnezeu mă binecuvântează.

Dumnezeu mă ajută.

Rugăciunea pentru liniștea sufletului este una dintre cele mai bune afirmații posibile:

Doamne, dă-mi seninătatea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba; curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba și înțelepciunea de a face diferența dintre ele.

(Nu uitați că nu-i puteți schimba pe ceilalți; vă puteți schimba doar propria persoană.)

Dacă nu credeți în Dumnezeu, s-ar putea să vă simțiți mai bine cu o afirmație de genul:

Toate lucrurile sunt posibile prin iubire.

Dragostea acționează în mine pentru a mă vindeca și a-mi da putere.

Pentru a mă liniști și a mă îndruma spre pace.

Este important, de asemenea, să vă creați propriile afirmații. Cele pe care le simțiți și par să vi se potrivească perfect vor fi cele mai eficiente pentru dumneavoastră; dar până când veți fi pregătită să vă creați propriile afirmații absolut pozitive, sănătoase, adaptate de dumneavoastră, pentru dumneavoastră, exersați câteva dintre cele pe care vi le-am prezentat aici. Nu creați afirmații de genul Totul funcționează perfect între mine și Tom și ne vom căsători . Partea cu ne vom căsători s-ar putea să nu fie soluția perfectă pentru orice se întâmplă între dumneavoastră și Tom. Limitați-vă la Totul funcționează perfect, adăugând poate pentru ca mie să-mi fie cât mai bine cu putință. Evitați să pretindeți rezultate concrete. Pur și simplu afirmați-vă propria ființă, viața, valoarea și viitorul dumneavoastră minunat. Când faceți afirmații, vă programați inconștientul să-și dorească să renunțe la vechile tipare și să caute noi moduri de a trăi, mai sănătoase, mai vesele și mai prospere. De fapt, aceasta nu e  deloc rea ca afirmație:

Mă eliberez de toate durerile trecutului și întâmpin cu bucurie sănătatea, fericirea și succesul,  care sunt ale mele și pe care le revendic.

Ați înțeles cum se face? Foarte bine, acum e rândul dumneavoastră.

Femei_care_iubesc_prea_mult_2

 


Ţi-a plăcut? Te invit: să distribui(share) sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: