Ateneul din Iași, 20 Decembrie 2017, ora 19:00: Concert caritabil „Colinde în dar” în beneficiul tinerilor și copiilor cu autism

15 dec.

Bine te-am găsit!

Este Decembrie, aproape final de an 2017 și, implicit, o lună în care parcă solidaritatea întru fapte bune este altfel înțeleasă. În spiritul acestui măreț gând, te invit și pe tine să te alături unui demers important pentru 30 de tineri și copii cu autism.

Este vorba despre un spectacol caritabil „Colinde în dar” organizat de Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (A.N.C. A. A. R.) – filiala Iași, împreună cu Asociația Muzicală „Angeli”, miercuri, 20 Decembrie 2017, începând cu ora 19:00 la Ateneul din Iași.

Intrarea se face pe bază de bilet, în cuantumul a 30RON de persoană, fonduri strânse pentru terapiile specifice persoanelor ce suferă de autism și care sunt beneficiari ai programelor oferite de A.N.C.A.A.R. Iași.

Pentru detalii și rezervări, poți apela la: Carmen Ghercă, președinte A.N.C.A.A.R. Iași, telefon 0729 914 094, e-mail contact@ancaar-iasi.ro

Motive pentru care să spui DA acestei invitații

Te poți bucura de minunatele colinde interpretate de componenții celor trei coruri Angeli:

  1. Mini Angeli – dirijor Ovidiu Manolache,
  2. Angeli Junior – dirijor Mirela Palamariu,
  3. Angeli Senior – dirijor Manuel Giugula.

Alături de aceste talente remarcabile, se vor alătura și sopranele Ana Maria Donose și Cristina Grigoraș, prim soliste ale Operei Naționale Române Iași.

Faci o faptă bună, ce te ajută să umpli sufletul cu emoție constructivă; atât pentru tine, cât și pentru alte 30 de suflete care își doresc mai mult decât speranța unei vieți normale, cea de care tu beneficiezi.

Arăți că nu ești indiferent la problemele pe care le întâmpină societatea, aici referitor la sănătate. Mergând pe principiul că oferind, chiar și o investiție minimă, ți se poate întoarce înzecit când vei avea nevoie.

Prezintă jurnalista Raluca-Daria Diaconiuc – de unde poți observa și înțelege calitatea în domeniul în care lucrează aceasta. Măcar o dată ai avut ocazia să vezi interviuri foarte interesante și știri diverse ale Ralucăi, așadar un plus de încredere că va prezenta excelent un spectacol pe măsură.

Afli ce înseamnă să trăiești cu o astfel de tulburare de dezvoltare ca autismul, prin prisma reprezentanților direcți aflați pe 20 Decembrie la Ateneul din Iași.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care te invit să te alături acestui important eveniment.

Închei cu gândurile doamnei Carmen Ghercă, președintele A.N.C.A.A.R. Iași: „Îi invităm pe ieșeni să participe la o seară magică în care colindele vor aduce, mai aproape de noi toți, atmosfera Crăciunului. Această perioadă din an ne determină să fim mai buni, mai preocupați de cei de lângă noi, mai deschiși spre acceptare și dăruire. Fiecare dintre noi poate să devină schimbarea de care un copil cu autism are nevoie, acordându-i șansa de a beneficia de terapii care să îi ajute să se dezvolte.

ANCAAR-Autism

 

Parteneri media: TVR Iași, InfinitTV, Radio România Iași, Ziarul de Iași, IașiFun, InSociety.

Mulțumiri și: Muzeului Literaturii Române Iași, Cercului Militar Iași, Casei de Cultură a Municipiului Iași, „Mihai Ursachi”, Casei de Cultură a Studenților Iași.


Ţi-a plăcut? Te invit: să distribui(share) sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui !


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: