5 Motive Să Te Muți La Mare Cu Ajutorul Boreal Plus

14 feb.

Nostalgia zilelor petrecute la mare, când eram nerăbdătoare să surprind, în imagini, soarele, atât la răsărit, cât și la apus, să ascult liniștea valurilor, mă determină să cred că a te muta la Constanța este un vis ce poate deveni, cu usurință, realizabil, datorită proiectului Boreal Plus. 

5 motive pentru care spun Așa DA pentru ansamblul premium, le vei afla imediat: 

1. Boreal Plus un nou proiect al firmei Impact, cu o experiență de aproape 30 de ani în arta de a construi

A achiziționa o casă, chiar și în Constanța, este factorul determinant în a alege o garanție a unui constructor. Frumusețea generată de mare și senzația de calm, relaxare, vine la pachet cu acea calitate a locuinței în care te afli. Și ca să ai siguranța că banii tăi sunt investiți cu seriozitate și profesionalism este musai să ai o echipă bine pregătită, experimentată, pasionată de ceea ce face, care să se ocupe de toate detaliile construcției. 

Firma Impact (Developer & Contractor) are o experiență de aproape 30 de ani dedicați construirii unor proiecte îndrăznețe, de trai frumos, la nivel național, în orașe precum: București, Constanța, Timișoara și Iași. Alăturat acestor aspecte importante se adaugă Boreal Plus, un ansamblu premium de locuințe în Constanța, ce a primit deja, în 2020, titlul de Residential Development din partea International Property Award

Sunt de părere că, un portofoliul generos de clienți mulțumiți, rămâne o carte de vizită pentru firma Impact și un punct de reper notabil dacă vrei să cumperi o locuință la mare. 

2. Boreal Plus are o locație strategică în Constanța

Boreal Plus este gândit pentru zona de Nord din orașul Constanța, în imediata proximitate a unui alt ansamblu, Boreal, dar și a Lacului Siutghiol.   

Boreal este primul ansamblu rezidențial construit după 1989, de aceeași firmă și a primit votul de încredere a numeroase familii care au dorit să trăiască mai bine și mai frumos chiar la țărmul mării. Metaforic vorbind, continuarea firească o reprezintă Boreal Plus.

Printre facilitățile extrem de atractive se numără existența, în apropiere, a:

  • Centrelor comerciale ca: Kaufland, TOM, VIVO, Carrefour, Mega Image, Penny Market și Auchan,
  • Unităților educaționale,
  • Unităților medicale, 
  • O bună conectivitate auto și de transport în comun.

3. Boreal Plus, caracteristici

Te rog urmărește acest videoclip de prezentare, care mie mi-a atras atenția într-un sens pozitiv:

 

Ideea celor de la Impact, de a pune pe harta României un mediu minunat, în care conlucrează dezvoltarea familiilor și armonia cu natura este lăudabil. Un proiect cu durata de 4 ani (2020 – 2024), cu realizare în 4 etape/faze, ce poartă denumirea de Boreal Plus

Boreal Plus este acel tip de ansamblu ce oferă nu mai puțin de 691 de locuințe cuantificate astfel: 18 vile elegante, de lux, 9 apartamente premium (studiouri, 2 camere, 3 camere), care se completează cu o mulțime de alte avantaje: spații verzi amenajate, hypermarket, grădiniță, parc cu locuri de joacă pentru copii, locuri de parcare private, spații comerciale în cartier.

Un ecosistem creat pentru cei ce vor, cu adevărat, să-și îmbunătățească sau schimbe viața. 

4. Boreal Plus, prieten cu natura

Sunt o iubitoare a mediului înconjurător, implicit pentru natură, la fel ca Boreal Plus

Grija pentru schimbările climatice și de mediu a intrat în atenția Comisiei Europene încă din 2019. Atunci a propus spre implementare Pactul Ecologic European, #GreenDeal, o inițiativă care să transforme Europa în bine, până în 2050. Provocările acestui segment să fie soluționate cu impact de oportunitate. 

Constructorii ansamblului premium din Constanța se aliniază perfect la cerințele amintite prin încadrarea în cartiere de: panouri solare, sisteme de colectare selectivă și gestionare a deșeurilor, iluminat eficient, recuperarea și gestionarea apei folosite. Mai multe detalii despre dezvoltarea sustenabilă.

Un nou standard de locuire în Constanța este pe cale de a da un alt sens vieții de zi cu zi.

5. Boreal Plus înseamnă #Acasă

O vilă sau un apartament capătă cu ușurință eticheta #Acasă cu ajutorul celor de la Boreal Plus. Liniște, briza mării care te răsfață, un mix de rezidențial și economic care să te facă să câștigi timp pentru tine prin tot ceea ce pune la dispoziție. 

În opinia mea, adaptarea la astfel de condiții este mai mult decât firească, te conectezi cu viitorul și cu sănătatea. Un loc pe care orice familie și-ar dori să îl aibă, să-l viziteze, să-l recomande.

 

Mă întreb, tu de ce ai achiziționa o locuință în Constanța?


Ţi-a plăcut? Te invit: să distribui(share) sau să apreciezi(like) sau să comentezi(comment) postarea.

Îți mulţumesc, Zâmbetul Soarelui !


 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: