Poveste cu tâlc

14 oct.

Iată o poveste cu tâlc adaptată secolului în care trăim…

 

La apartamentul 52 , etajul 10 facem cunoştinţă cu  familia Popescu. Maria şi Andrei, sunt proaspăt căsătoriţi, au o pisică, iubesc rock-ul şi oamenii de încredere. Se înţeleg extraordinar de bine şi orice problemă ar întâmpina, Maria găseşte ÎNTOTDEAUNA soluţia perfectă.

Aşa este şi în această dimineaţă, când  soţul său îşi spune off-ul:

Draga mea, nu ştiu ce să mai fac. Oricât de mult antiperspirant aş folosi la subraţ, nu dă roade. Transpiraţia îmi năuceşte simţurile. Atât ale mele, cât şi ale colegilor de serviciu. De tine, nici nu mai spun nimic. Ajută-mă cumva, te rog.

Maria face o pauză subtilă, priveşte zona afectată şi revine cu un răspuns:

Andrei, fii fără grijă. Diseară vei fi ca nou, îţi promit.

Bucurie mare pentru soţ, termină micul dejun şi porneşte încrezător către locul de muncă.

Dar ce face Maria între timp ? Îşi aduce aminte că epilarea a ajutat-o, foarte mult, pentru a scăpa de  surplus de păr. Căci asta a văzut la Andrei: păr( …din belşug) la subraţ.  Ştie  că, doar două metode au dat roade mereu pentru ea. Acestea sunt ceara pentru epilat şi aparatul de ras-bic.

oferta-10-kg-ceara-traditionala-discuri

Ceară pentru epilat

Dar, ieri, la supermarket, vânzătoarea i-a prezentat o altă modalitate numită: benzi de epilat. Ce-ar fi să le încerce pe Andrei ?  Ce poate să se întâmple, doar nu moare dintr-un epilat.

Toate bune şi frumoase. Maria dă fuga la magazin şi achiziţionează un pachet de benzi şi , fără să citească prea mult prospectul, le pregăteşte repejor pentru soţul său.

S-a făcut ora 18:00 şi Andrei soseşte de la muncă. Nici mâncare nu doreşte, ci îşi roagă soţia să-i spună ce metodă inedită are pentru problema sa. Este invitat în baie, unde rămâne fără cămaşă şi cu braţele în sus. Maria scoate două benzi de epilare, le aplică la fiecare subraţ şi îi face cu ochiul soţului. Îl lasă aşa 10 minute şi vine momentul cheie: dezlipirea

Mândră din fire, Maria trece la pasul final. Trage. cu putere, benzile ca să nu rămână nici urmă de fir de păr. Imediat se aude:

AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

Răsună blocul de durerea lui Andrei. Ce s-a întâmplat ? Metoda folosită i-a făcut rană. A leşinat şi Maria a chemat ambulanţa de urgenţă. Au ajuns la spital unde a primit îngrijiri corespunzătoare. Da, chiar INEDIT stilul Mariei de a soluţiona transpiraţia soţului. 

A păţit acest lucru , deoarece a fost ferm convinsă că e o metodă de epilare, ca acelea pe care le ştie ea. Bune pentru orice. Nu s-a documentat cum trebuie, dând ascultare doar la informaţii superficiale despre produs.

 

Morala: Atenţie la ideile noi pe care le auzi. Documentează-te din plin despre metodele revoluţionare, înainte de a le folosi. Apelează la specialişti, citeşte pagini web cu detalii credibile, urmăreşte cu atenţie prospectul etc. Când eşti convins că ai obţinut informaţie suficientă, aplică acel nou descoperit de tine. Astfel, nu rişti să faci o întreagă „tragedie”. 

Las deschisă tematica poveştii cu tâlc şi vă îndrept către alt model sugestiv:

DUoHod1

*** Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015 ***

Surse: 1

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ţi-a plăcut ? Te invit: să distribui(share)sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui​ !

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

Un răspuns to “Poveste cu tâlc”

Trackbacks/Pingbacks

  1. SuperBlog | Proba 4. Hair-Files - 02/11/2015

    […] Poveste cu tâlc […]

    Apreciază

Lasă un comentariu