O casă cu stil începe cu o bucătărie echipată modern

27 nov.

Astăzi îţi propun o călătorie în lumea minunată a ceea ce înseamnă să ai o casă cu stil. Mai exact, cum văd eu acest aspect.

Încep prin a-ţi spune că eu consider bucătăria ca fiind primul motiv pentru a discuta acest subiect. Ştiu, cu siguranţă, că ea reprezintă inima oricărei locuinţe. De ce ? Pentru că este locul unde se întâlneşte familia, unde găsim cele mai delicate idei de gătit şi cele mai interesante poveşti de peste zi.

Aşadar, are o valoare semnificativă pentru casă. Îi defineşte stilul.

De tine depinde dacă doreşti să ai atât un design care încântă, cât şi bogăţie sufletească, umană.

Îmi aduc aminte, cu drag, fiecare activitate de preparare a bunătăţilor împreună cu familia. O astfel de întâmplare este şi masa de Crăciun. Un moment festiv care necesită o atenţie sporită din partea noastră. Mâncarea este gătită parcă special, devine parte din ceea ce suntem noi, cu toţii.

Vreau să-ţi spun un secret. Nimic nu ar fi reuşit atât de bine, mereu, dacă nu aveam un aliat pe măsură Este vorba de electrocasnicele Philips care ne-au uşurat munca  şi au creat în mod profesional dorinţele culinare ale noastre. Un prieten de nădejde ce ne-a echipat modern bucătăria ani la rând. Am cunoscut evoluţia tehnică pas cu pas şi am înţeles cum poţi salva timp preţios.

De la friteuze, fierbătoare, prăjitor de pâine şi până la mixere. Lista este lungă , însă şi calitatea acestor produse este ridicată.

Dat fiind faptul că tehnologia a cunoscut o evoluţie atât de mare, acum putem beneficia de cumpărături online. Mult mai simplu. În achiziţia de electrocasnice profesionale cel mai prompt site este magazinul MarketOnline.ro.

logo_marketonline_mic1Ultima achiziţie a fost un robot de bucătărie profesional, din gama Philips. Îţi spun doar atât: este deosebit. Libertatea cu care poţi prepara mâncare este foarte mare.

Încearcă şi tu produsele Philips şi ai să-mi dai dreptate. Echipează cu stil casa ta şi, desigur, bucătăria. Caută să ai cele mai frumoase amintiri când vine vorba de gătit şi de familia ta.

*** Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015 ***

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ţi-a plăcut ? Te invit: să distribui(share)sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui​ !

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

 

Un răspuns to “O casă cu stil începe cu o bucătărie echipată modern”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Superblog | Proba 23. Tehnologia Philips, la picioarele tale - 05/08/2016

    […] O casă cu stil începe cu o bucătărie echipată modern […]

    Apreciază

Lasă un comentariu