Schimbarea înseamnă evoluţie pentru compania ta

22 mart.

E aşa de uşor să te îndrăgosteşti de schimbare. Mai ales când tu, implicit, compania ta are nevoie de o regândire totală. O probă de farmec care să aducă adaptarea la nou. Pe scurt, evoluţie fără drept de revocare.

Acesta este şi cazul Alinei care, de mai bine de 2 ani, are deschisă o firmă ce ocupă un loc fruntaş la capitolul invitaţii pentru evenimente. Mai exact, traduce emoţia în forme creative de a invita persoanele la o petrecere/activitate.

A început cu un ajutor financiar din partea familiei, împlinindu-şi visul din copilărie. A dorit succes, însă nu şi-a imaginat că va veni atât de repede. Are comenzi în fiecare colţ al ţării, pentru o diversitate de activităţi şi, cu greu, le mai poate face faţă. Chiar dacă are o echipă în ajutor, lipsa de echipamente performante şi de soft de calitate, îi îngreunează calea spre mai bine.

Ce poate face acest tânăr antreprenor pentru a da curs evoluţiei fireşti şi necesare pentru firma sa?

Soluţia  vine din partea unui credit pentru afaceri, obţinut cu ajutorul unui broker bancar, îndreptăţit să explice, cu argumente solide, acest avantaj. 

Să detaliem.

Alina gândeşte o modernizare a spaţiului de lucru, atât în dimensiune, cât şi în dotări. Ştie, cu siguranţă, că 2 imprimante mari, 2 calculatoare cu soft de editare, licenţiat şi preinstalat, sunt de ajuns. Însă, aminteam de această supradimensionare a cadrului în care se desfăşoară munca. Aduc în discuţie adăugarea unui atelier de creaţie, asemeni pictorilor. De ce? Pentru că, Alina doreşte să includă în gama de invitaţii posibile şi pe cele realizate manual. Clasic, cu pensonul şi culoarea, se construiesc adevărate opere de artă, care să uimească fiecare client. 

Toate aceste aspecte sunt realizabile cu un credit pentru investiţii de la AVBS Credit, cum menţionează brokerul bancar. Primeşte o sumă maximă de până la 670,000 RON, cu perioadă de rambursare până la 7 ani. Ce poate fi mai bine de atât?

Visează în termenii tăi şi obţine cu AVBS.

Acum, Alina se vede îndreptăţită să înceapă şi să ducă la final tot ce şi-a propus. Are bani suficienţi pentru a tranzita spre succes. Îşi imaginează cum, datorită schimbării, va mai face un pas spre o altă idee a sa. Anume, deschiderea unor locaţii în oraşele principale ale ţării, precum şi distribuţia în străinătate. Ştie că oferă mai multă calitate şi promptitudine, decât alţi competitori din piaţă. Vrea să dovedească că se poate orice, important este să-ţi doreşti suficient de mult schimbarea.

*Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017


Ţi-a plăcut? Te invit: să distribui(share) sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui !

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: