Împrumutul la nevoie se cunoaşte

29 mart.

Sub deviza „prietenul la nevoie se cunoaşte” funcţionează majoritatea relaţiilor sociale (sau ar trebui). Pornind de la această premisă, Andrei a avut următoarea experienţă interesantă, la care cel mai bun prieten s-a dovedit a fi un împrumut rapid.

Să detaliem această activitate şi să tragem concluziile potrivite.

Andrei are 30 de ani, e IT-ist şi are o familie minunată. Sandra este soţia ideală, din punctul său de vedere, ce i-a dăruit un băieţel, Matei. Locuiesc la Braşov şi sunt adepţii evenimentelor de tot felul.

Se mai ştie faptul că Andrei are un frate geamăn, cu care împarte multe amintiri frumoase. Deşi comunică des, iată că a reuşit să-l surprindă total. Cum aşa? L-a anunţat că se căsătoreşte fix în sâmbăta din săptămâna curentă şi are nevoie de sprijin financiar consistent, pentru că nu are cum să plătească întreaga sumă dedicată nunţii. Nu a anticipat nişte costuri excesive, care au intervenit pe ultima sută de metri.

Bun, ce supriză plăcută, ar spune unii! Alexandru este în culmea fericirii, însă Andrei vrea să găsească o soluţie, ca un împrumut urgent. Scopul este ca la final toată lumea să fie fericită (… şi căsătorită).

IT-istul este pus la încercare şi „implementează un algoritm”  optim, anume apelarea la un credit nebancar. A folosit aceasta modalitate şi pentru organizarea  botezului lui Matei şi a avut de câştigat.

 

Împrumutul la nevoie se cunoaşte

În ce constă? Este un produs ce se regăseşte exclusiv online, ce necesită un minimum de timp, documente şi procesare. De precizat că, suma de bani solicitată se revendică  în aceeaşi zi, după aprobarea împrumutului şi confirmarea clientului. Generalizând,  5 minute dedicate completării unui formular online, rezumă beneficiul bănesc de care te poţi bucura imediat. Ai garanţia calităţii serviciului, fiind cunoscut pentru seriozitate şi promptitudine.

Acestea fiind spuse, Alexandru ascultă cu mare interes despre modalitatea expusă de fratele său. Ezită sau nu? Are suficiente detalii care să nu-i  pună încrederea la încercare?

Spune Da, pentru că are informaţii utile şi care sunt credibile, până la final. Dacă şi al său frate a folosit această metodă este un punct în plus. Ştie că Andrei testează des ce alege, indiferent de serviciu/produs,  şi este foarte chibzuit în a recomanda ulterior şi celorlalte persoane. Doar sunt de o „veşnicie” parteneri, cu bune şi rele.

Situaţia este salvată şi evenimentul mult dorit se poate desfăşura la fel de grandios cum a fost planificat. Ajutorul financiar urgent a facilitat din plin îndeplinirea cu succes. Un experiment din gama prieteniei adevărate, care se traduce simplu şi frumos în: „Împrumutul la nevoie se cunoaşte”.

*Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017


Ţi-a plăcut? Te invit: să distribui(share) sau să apreciezi(like)  sau să comentezi(comment) postarea.

Mulţumesc, Zâmbetul Soarelui !

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

 

Lasă un comentariu